God Morgon

Herre gud klockan ringde kl 10.00 och det kändes som klockan var 7 eller något :/ Jag är ett hopplöst fall på morgonen...
Men upp kom jag ska ringa några samtal, göra mig i ordning, äta mat och sen blir det Fla... !

Take Care



Halloj

Halloj !

Japp idag har vi vart på kalas för Andreas två kusiner, trevligt trevligt :) Åkte dit vid 1 och kom hem vid 4 ungefär...
Nu sitter jag här och funderar på att börja med maten, köttfärslimpa :D mmm det är fan gumsamnskost när den är som bäst det :)

I morgon blir det Färgelanda, hoppas att Jennifer och RoX har tid för en kaffe med mig, det hade vart otroligt mysigt :) Sen hem och börja packa lite smått för snar flytt :D Ska ju kola längenhet på Tisdag och är den fin så är den ledig omgående.. Håll tummarna nu :D !!!!!
Och till veckan kommer Henke och hälsar på också, skojigt :)

Måste ta mig till Kidronvägen och hälsa på Zeth och Anette också, helt värdelös på det, det sista nu :/ Men nu blir det ändring.. Har vart så jävla mycket bara..

Men ha de bäst....

Take Care !!!!

RoXanna

Jennifers underbara dotter :)

Lördag va det ja !

Japps idag har jag och hjärtat först vart på Biltema och sen en sväng in till stan och gick kungsgatan upp och ner, allt var ju stängt men ändå :)
Så det blev ut till Torp och fika och handla lite på coop...
Köpte två filmer så nu har vi nyss sett färdigt på Juno :)

I morgon blir det kalas hos Andreas kusiner och sen KANSKE träffa Linda..
Får se var dagen slutar !
Vet ju inte ens var denna kvällen slutar!!!

Take Care

Fredag !

Jahopp då var det Fredag, har vart inne hos min jobbcoach idag.. hmm a, vad ska man säga ?? :)
Så nu sitter jag här och funderar på vad som händer idag ?! Inget som vanligt väl ?? Håller på att bli helt totalt knäpp på denna årstiden !
Jaja, får väl hoppas på att en under sker och någon ringer och säger att det är världens drag någonstans.. (haha stor chans )
Neeeej får väl inta soffan ist.. Där jag gör mest nytta tror jag !
Take Care
Jag vill ha sommar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon/middag

Japp då sitter man här igen och ska försöka  få i mig lite musli !
Är så jukt rastlös och vill verkligen göra något, men samtidigt så slut i kroppen pga denna jävla förkylning ! Helt värdelöst...
Men seriöst denna veckan vad har jag gjort ??????
Visserligen har jag vart sjuk men va fan ! Har suttit i soffan tittat på tv och kanske diskat eller rört mig till toa.. Börjar bli sjukt tröttsamt nu...
Får väl se om jag gör ngt idag, i morgon ska jag iaf in till min jobbcoach kl l14.00... Då kommer man ju utanför dörrarna iaf !!!

Take Care

Tillägnad Lina Henke :


Börja blogga igen !

Tänkte eftersom man gått och blivit arbetslös och har galet mycket tid att döda så kanske man ska ge sig på att blogga igen, och få lite tid dödad :)
Får väl se hur länge det varar bara, brukar tröttna rätt snabbt men.. hehe
Men vi ger det ett försök....

Take Care !

Välkommen till min nya blogg!